ДО УПРАВЛЯВАЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ

23 юни 2013 г.


   Господа управляващи,

   Недоумение буди вашето упорство. Какво искате да покажете? Че сте се покаяли и искате да ви се даде втори шанс? Вашето упорство не показва покаяние.

   Шансът вие го получихте, но не го оправдахте. Вие се провалихте и отпадате от всяко класиране.

   Вие знаете какви са исканията на народа – те са толкова ясни и конкретни – да бъде управляван от народни избраници, а не от провалилите се партии.

   Покажете, че сте чули гласа на народа и не бягайте от своята отговорност, но дайте възможното на парламента да направи нужните законодателни промени за провеждането на извънредни демократични избори, както иска народът.

   Г-н Станишев, зная, че се гордеете с вашата столетница, но не можете да се гордеете с това, че седемдесет години тя е потискала и лъгала българския народ. Не сте сляп, глух, нито ням. Вие виждате и чувате виковете на протестиращите. Какво ще им кажете? Ще кажете ли, че вече сте нова модерна лява партия, която знае да ръководи по-добре, отколкото е правила това до сега?

   Г-н Орешарски, Вие заявявате, че сте независим като министър-председател. Ще покажете ли своята независимост и като гражданин като си подадете оставка?

   Г-н Местан, Ще покажете ли своята загриженост за бъдещето на България, или за вас е по-важно участието ви във властта?

   Господа управляващи, идват моменти когато трябва да покажете, че сърцето ви не е изпълнено само с жажда за власт, но че в него има и капка любов към народа. СЕГА Е ТОЗИ МОМЕНТ.

пастир Христо Куличев


facebook